Toimitus- ja maksuehdot

Stellae.fi (y-tunnus 2906695-1) on verkkokauppa, joka tarjoaa uniikkeja tähtitaivasjulisteita sekä muita aihepiiriin sopivia tuotteita. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa laadukkaille materiaaleille.

Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusehdot Suomessa

Tilaukset lähetetään keskitetysti joka maanantai. Postin toimitusaika on noin 2-3 työpäivää. Jos toimitus jostain syystä viivästyy meistä johtuvista syistä, otamme sinuun yhteyttä. Huomioithan, että Stellae.fi ei vastaa Postin jakeluviivästyksistä.

Toimitusehdot Suomen ulkopuolelle

Emme toimita tilauksia Suomen ulkopuolelle.

Toimitustavat ja -hinnat

Käyttämämme toimitustapa on Postipaketti seurantakoodilla. Toimituskulut sisältyvät aina tilauksen hintaan. Postin toimitusaika on 2-3 työpäivää tilauksen lähetyksestä. Emme vastaa Postin kadottamista lähetyksistä.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksaminen

Tuotteemme maksetaan tilauksen yhteydessä Checkout maksupalveluiden kautta. kautta. Maksutavoiksi käyvät yleisimmät luottokortit ja verkkopankkimaksut. Tutustu tästä Checkoutin maksupalveluehtoihin ›

Saat onnistuneesta tilauksesta sähköpostiisi tilausvahvistuksen seurantakoodilla. Mikäli et saa tilausvahvistusta, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä.

Alennus- ja kampanjakoodit 

Alennus- ja kampanjakoodin voi syöttää tilaussivulla.

Asiakaspalautukset ja reklamaatiot:

  • Tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
  • Palautusoikeus ei koske personoitua tähtijulistetta.
  • Tilaaja maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut.
  • Jos et ole tyytyväinen toimitettuun tuotteeseen, olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää.
  • Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, tee asiasta vahinkoilmoitus lähimmässä Postin toimipisteessä. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Emme vastaa Postin kadottamista lähetyksistä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@stellae.fi.